Game of Thrones: Season 5

stars-3

Game of Thrones is met zijn ambitieuze manier van storytelling en onverwachte nieuwe verhaallijnen, van het begin af aan al een hoogstaande serie geweest. Na de eerste 4 seizoenen zijn de verwachtingen van het vijfde seizoen dan ook erg hoog en is het maar de vraag of de makers hun succes iedere keer weer kunnen evenaren of zelfs overtreffen.

jon-snowIn tegenstelling tot de voorgaande seizoenen hebben de makers Game Of Thrones in seizoen 5 het tempo, in de eerste afleveringen, wat meer naar beneden gebracht. Zo worden verhaallijnen uitgerekt over meerdere afleveringen en lijkt het er een beetje op dat de makers de serie een beetje aan het uitknijpen zijn.

Niets is echter minder waar, want het schrijfwerk is nog altijd even fantastisch en zelfs in de meest trage stukken van het seizoen blijft Game of Thrones een meeslepende serie. De terughoudendheid en de belofte naar grote gebeurtenissen maken het juist dat de kijkers op het puntje van hun stoel blijven zitten. Het voelt alsof Game of Thrones een heel nieuw level aan intensiteit heeft bereikt.

De geloofwaardige karakters, het feit dat men niet bang is om personages te laten sterven, de groei van de wereld door nieuwe personages toe te voegen en de goede dialogen maken de serie nog altijd één van de best bekeken series van dit moment.

Op de vraag of de voorgaande seizoenen zijn geëvenaard? Nee! Game of Thrones seizoen 5 heeft deze wederom overtroffen!

Kun jij ook niet genoeg krijgen van de serie en kun je niet wachtten op het volgende seizoen? Check dan deze site voor al het laatste GoT nieuws.

Privacy Policy