Bekijk de eerste trailer van ‘Dumb and Dumber To’

dumber and dumber still.jpgDe geruchten over een vervolg op de succesvolle comedy ‘Dumb and Dumber’ uit 1994 doen al jaren de ronde, maar het eerste concrete bewijs is dan toch geleverd. Onderaan dit bericht kun je eindelijk de eerste trailer bekijken van ‘Dumb and Dumber To’. Uiteraard worden de hoofdrollen opnieuw vertolkt door Jim Carrey en Jeff Daniels.

Over het exacte plot is op dit moment nog niet al te veel bekend, maar op de filmwebsite IMDB is het volgende te lezen:

“20 years after the dimwits set out on their first adventure, they head out in search of one of their long lost children in the hope of gaining a new kidney.”

De lat ligt hoog

Dat de verwachtingen hooggespannen zijn komt niet alleen door de twintig jaar dat de fans hebben moeten wachten op het vervolg. Het eerste deel was namelijk één van de meest succesvolle films uit de jaren negentig en zal dan ook moeilijk te overtreffen zijn. Wellicht dat de angst om daar niet in te slagen de reden is geweest dat het project wat opstartproblemen had.

Het vervolg werd namelijk in februari van 2011 al aangekondigd, maar het duurde nog tot april 2012 voordat bevestigd werd dat ook Jim Carrey en Jeff Daniels aan boord waren. Filmmaatschappij Warner Bros. liet vervolgens weten nog niet veel in het plan te zien, waarna Jim Carrey zich tijdelijk terugtrok. Daniels liet vervolgens niet meer mee te willen werken als Carrey geen deel zou uitmaken van de film.

Première op 13 november 2014

Warner Bros. Heeft zich inmiddels definitief teruggetrokken, maar met behulp van de onafhankelijke filmmaatschappij Red Granite wordt de film nu alsnog afgerond. Er wordt sinds september 2013 volop gefilmd en regelmatig verschijnen er op social media als Twitter foto’s van het komische duo op de set. ‘Dumb and Dumber To’ is vanaf 13 november in de Nederlandse bioscopen te zien.

Privacy Policy