Aankondiging Suits: Season 5

-382af2db-6d61-4c3a-aa2a-9e28051efbc1Het eerste seizoen van Suits verscheen in 2011 en was daarmee de meest spannende en succesvolle advocaten series in America. Nu een 4-tal seizoenen later staat Suits nog altijd bovenaan de lijst als het gaat om goede advocatenseries.

Seizoen 5 is dit seizoen, naar verluid, vernieuwd maar beloofd ook weer een seizoen te worden met een spannende insteek. Mike gaat samenwerken met zijn toekomstige schoonvader (vader van Rachel) nadat Jessica nee zegt tegen zijn zaak. Ondertussen gebruikt Harvey, Charles Barkley om zich te wreken tegen Jack Sollof en dat pakt anders uit dan dat hij vooraf in gedachten had.Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat er ons te wachten staat dit komende seizoen, maar laat het duidelijk wezen dat Suits seizoen 5 weer bomvol goede verhaallijnen zit.

Suits Seizoen 5 zal uit 16 afleveringen bestaan en is in Amerika begonnen op 24 juni 2015. Mooie datum om te starten want in de zomer is er vrij weinig op tv, wat er ook mede een reden is van het succes van Suits. Wij zijn benieuwd naar de overige afleveringen en op welke wijze Suits zich dan vernieuwd heeft. Tot nu toe hebben wij er nog weinig van gezien.

 

Privacy Policy